Mostbet proqramları hansı platformalar üçündür?
Mostbet proqramları hansı platformalar üçündür?
Salam, əziz forum üzvləri. Mən Mostbet-i müxtəlif cihazlarda istifadə etmək istəyirəm. Telefonum Android, planşetim də Android, bir də kompüterim var. Mostbet-in proqramları hansı platformalar üçün mövcuddur? Yalnız telefon üçündür, yoxsa planşet və kompüter üçün də var? Windows üçün proqram varmı? Bir də bu proqramları hardan yükləyə bilərəm? Hamısı pulsuzdur? Cavab verənlərə sonsuz təşəkkürlər.
- MorgenStern
Re: Mostbet proqramları hansı platformalar üçündür?
Salam qardaş. Mostbet-in proqramları müxtəlif platformalar üçün mövcuddur, sənin rahatlığın üçün hər şey düşünülüb. Android üçün mobil proqram var (APK faylı), iOS üçün (iPhone və iPad) proqram var, bir də Windows üçün kompüter proqramı var. Yəni həm telefon, həm planşet, həm də kompüter üçün proqram tapa bilərsən. Hamısı pulsuzdur, heç bir pul ödəmək lazım deyil. Mən mostbet apps səhifəsindən hamısını yükləyirəm, orada hər platforma üçün ayrıca link var. Android üçün APK, iOS üçün App Store linki, Windows üçün exe faylı. Quraşdırması da sadədir, təlimatlara əməl etmək kifayətdir. Mən özüm həm telefonda, həm də kompüterdə proqramdan istifadə edirəm, çox rahatdır. Sənə də məsləhət görürəm, cihazına uyğon olanı yüklə.